Familjevänliga Alcudia i Mallorca

Alcudia
'Hotel Club Mac, Puerto de Alcudia, Mallorca' - Mallorca
'Hotel Club Mac, Puerto de Alcudia, Mallorca' - Attribution: Mac Hotels

Staden av Alcudia är belägen norr om Medelhavsön Mallorca, och har utvecklat en resort som är populär för familjer. Kombinationen av lång historia och modern rekreation ger resenärerna många alternativ för underhållning och fritid på ön. Den välbevarade gamla staden håller en veckolig marknad som är älskad av många; både ortsbor och turister, medans det utmärkta marina området har många intressanta saker att se och göra.

Puerto de Alcudia

Nära Puerto de Alcudia, så kan den musikaliskt lutande resenären hitta en varietet av småklubbar som spelar en varietet av musik. Genom året så finns det många religiösa/folk fiestas (partyn) som ger besökare en inblick till lokala traditioner. Inte bara detta, den blänkande vita sanden av den längsta stranden på ön lockar den typiska soldyrkaren till att spendera tid solbadandes vid kusten.

Aktiviteter & Saker att Göra i Alcudia

Om turister önskar att se mer av området, så finns alternativet att ta sightseeingbussen som tillhandahåller en förbryllande tur, som presenterar fulla vyer av den lokala miljön. Det finns även segelbåtar så besökare är kapabla till att se den soliga ön från långt ut i havet. Du kan till och med rida på häst för ett nära möte med landskapet och landsbygden. Å andra sidan, om du är mer åt den äventyrliga & sportiga sidan, så finns det många golfkurser, en vattenpark och till och med en labyrintpark, som är designad till att utmana och underhålla besökare. Det finns även många möjligheter till att dyka, fiska, köra go-kart och cykla.

Alcudias Gamla Stad

Alcudias historia har bevarats väl på många platser i den gamla staden. Tjur-arenan är belägen vid centrumet av den gamla staden, och är öppen för allmänheten, även om fäktningar inte hålls i den längre. Den medeltida stadsmuren har upprätthållits tillsammans med den gamla byn, bevarat för att ge besökare en behaglig och avslappnad plats att flanera runt i.

Alcudia är en varm och välkomnande semesterdestination för folk av alla åldrar och intressen. Den breda varieteten av aktiviteter och saker att göra gör Alcudia perfekt för de med ett begär för historia eller för modern rekreation, allt inom en relativt kort distans. Alcudia är idealiskt för familjer och andra semestermakare som alla söker efter en semester med avslappnade alternativ, också.
Hotell och lägenheter Hotell i Alcudia Alcudia