Paguera i Mallorca - Kusttillflyktsort som säkerligen kommer att behaga

Paguera
'Paguera' - Mallorca
'Paguera' - Attribution: pe schneider

För alla som är ängsliga till att fly till sandiga kustorter, exotisk mat och rik kultur och traditioner, så kan Paguera, Mallorca vara den perfekta platsen för dig. Beläget längs de brytande vågorna av Mallorcas sydvästra kust, så är Paguera känt för att locka besökare ut till dess kristallklara vatten när de har avnjutit allt som landet har att erbjuda.

Pagueras Båtturer

En selektion av båttrippar erbjuds genom dagen, och dessa inkluderar glasbottenresor som tar passagerare till Ön Dragonera. På denna sceniska bit av land, så kan folk besöka Dragonera Naturpark där den 4 kilometer långa naturliga klippformationen liknar den krökta ryggen av en mytisk varelse, som tar iväg ens anda. Parken betecknades som en reservatsområde 1995, och har ett litet museum och resterna av en antik Romersk etablering.

Stränder i Paguera

När du väl är tillbaka i Paguera, så kan besökare välja mellan tre olika stränder; Playa Palmira (även känd som "Playa de Paguera") Playa de Torà och Playa La Romana. Alla av vilka är kända att bli livliga under sommarmånaderna, men ändå, så är dessa stränder kända att alltid hållas rena. Många av de intressanta platserna som omringar dessa stränder är inom gångdistans av de större resorterna som omfattar dessa kustlinjeaktiviteten. Camp de Mar tillflyktsorten är en kort promenad bort, som tillåter folk att få en bra vy av bergstopparna som målar omgivningarna till detta exklusiva resorts-område. Marinan designerad för denna resort är sannerligen känd att vara ganska lyxig.

Pagueras Attraktioner

Attraktioner för besökare i stora handelsplatser på denna ö-destination är alltid med internationella lockelser. Söder om Pagueras huvudö finns det ytterområden av notoriska Magaluf, hem till El Pirates middags och teaterproduktion. Föreställningar bjuds nästan varje kväll samtidigt som deltagare avnjuter lokal & utsökt kokkonst som är hemmahörande till området. Denna familjevänliga scenshow ger en sann smak av både den föregångna & rådande kulturen av det Mallorcanska folket. I Paguera, så är Globo Balear Teatern ett populärt stopp för resenärer som har en väldigt speciell natt ute i åtanke. De hetaste Broadway-produktionerna att träffa scenen tenderar alltid att göra sin väg till denna charmiga teater. Den senaste teatern att dra publikuppmärksamhet var "Kom Flyg med Mig", en unik produktion som kombinerar musiken av Frank Sinatra med de visuella prestationerna av Cirque De Soleil.

Besökare till Paguera kommer inte att hitta några svårigheter med att ta sig runt när de väl har anlänt. Allmän transport är pålitlig, och bussar kör till olika populära ställen varje halvtimme.
Hotell och lägenheter Hotell i Paguera Paguera