Nattliv i Mallorca

Nattliv
'Alcudia marina at night. Majorca, Spain' - Mallorca
'Alcudia marina at night. Majorca, Spain' wjarek / Shutterstock

Mallorca är ett populärt medelhavs-semesterställe, som lockar tusentals av turister på en årlig basis. Folkpackat på sommaren, denna vackra ön brister verkligen inte när det kommer till nattliv. Mallorca har allting som du kan be om i en bar eller klubb.

Paseo Marítimo, Palma

Ett av de mest populära områdena att ha en natt ute i Mallorca är området Marítimo Palma, beläget i den strålande huvudstaden av Palma. Här så kommer du att hitta en varietet av pubar och klubbar längs promenaden, bredvid havet. Mellan Palmas hamn och katedralen så finns många nattklubbar, jättebra för de turister som älskar att dansa bort natten. En måste-besöka plats i detta område är Tito's. En resa till Mallorca kommer inte att vara komplett utan ett besök till denna flotta, 3-våningsnattklubb. Det är sagt att vara den mest kända i Pama , denna nattklubb har haft kändisar som Frank Sinatra och Liza Minelli festandes här under 1950-talets glansperiod. Dessa dagar, så har Tito's mer av en studentkårsatmosfär, dock så har den inte totalt blivit av med dess egendomliga, glamorösa vibb - de professionella dansarna och annan underhållning kommer säkerligen att hålla alla lyckliga. Den är populär bland de yngre, och är definitivt stället att gå till om du letar efter att festa. Var redo att dansa när du kliver in till Tito's. En annan klubb i närheten är Pacha, den världskända nattklubben som toppklubbare brukar gå till, såväl som A-listkändisar från hela världen. Klubbinträdet kostar 15£, och mat i toppklass finns också tillgänglig inuti byggnaden. Klubben är enorm, och många välkända internationella DJ's uppträder reguljärt i Pacha. För turister som är mer för en stillsam drink istället för en fullspäckad klubbupplevelse, så är några barer med låg ton att testa i området Garito Cafe och Shamrock Fun Place.

Paöma

Förutom området Paseo Marítimo av palma, så är huvudstaden också hem för många andra områden med den bästa underhållningen nattetid. Abacanto är en bar som definitivt är värd att kolla in. Om du är ute efter den "konstiga och knasiga" atmosfären, så är detta den perfekta platsen för dig. Abacanto kännetecknar en unik, kyrkliknande interiördekor genom dess multipla rum-planering. Varje rum är annorlunda och har dess egna "one of a kind" stämning, ett av vilka är dekorerat med färska frukter och grönsaker! Denna bisarra bar är ett måste när man besöker Palma. Ett mer relaxat område i Palma att avnjuta en kvällsdrink är La Lonja, där besökare kan lyssna på livekonserter från bekvämligheten av en terrass med stadens bästa utsikter. La Lonja övervägs att vara ett område att besöka för de som inte har någon bestämd budget, och föredrar "de finare sakerna i livet". Ett fåtal av de mer populära barerna i detta område är Bluesville, där besökare kan se de bästa live-blueskonserterna, eller Jazz Voyeur, en intim jazzklubb med en mysig och vänligt atmosfär.

Magaluf

Självklart, så är det inte möjligt att skriva om Mallorcas nattliv utan att nämna Magaluf. Magaluf är ett väldigt turistiskt område och är en större semester-resort som lockar miljoner på en årlig basis, alla besökare önskar att förena sig och festa till gryning. Det finns en enorm varietet av galna barer och vilda klubbar som troligen kommer att omvandla de mest stilla av turister. Bland de bästa ställena att gå till i Magaluf är BCM Planet Dance, den största nattklubben på hela ön. Klubben har kapacitet att hålla upp till 7,000 personer över dess 2 våningar, och tillhandahåller klubbesökare med de bästa högtalarna i världen, häpnadsväckande 3D lasershower, plus-framträdanden från världskända DJ's som Calvin Harris och AVICII. Atmosfären i klubben är verkligen lite galen; det är viktigt att förbereda sig själv om du planerar att besöka BCM! Fortfarande inte övertygad? BCM har reguljära skum, vatten, tvättmaskins och till och med popcornpartyn. Du har inte upplevt Magaluf om du inte spenderat en natt hos BCM. Andra fantastiska klubbar i Magaluf inkluderar Tokio Joe's, Magalufs enda oblandade RnB & Hip-Hop klubb, Banana's, en rolig och studsig klubb full av UV-färg och billiga drinkar, och för de besökare som är i 40-års åldern, så finns Carwash Nightclub, ett funkigt tillhåll som spelar den bästa 70-tals, 80-tals och 90-tals musiken. Om barer är mer för dig, så har Magaluf ett brett utbud av dessa, alla med den mest vänliga och sociala personalen som säkerligen kommer att hjälpa dig att avnjuta din kväll. Gå till Coco Bongo's, baren med den Brittiska känslan. Coco Bongo's har ett kostnadsfritt biljardbord, en gratis tjurridning för svensexor och möhippor, en selektion av live-DJ's och fantastiska drinkerbjudanden som du inte kan tillbakavisa.

Alcudia

Alcudia, även känt som hamnen d'Alcudia, är den största resorten på Mallorcas nordöstra kust, och hem för många livliga barer och klubbar, alla mycket lämpliga för den typiska turisten. Även om Alcudia inte är lika känt som Magaluf för dess nattliv, så har den vackra resorten fortfarande mycket att erbjuda. Den mest populära klubben i området är Menta, ett disco med en avslappnad vibb, komplett med 7 barer och dess egna inomhusswimmingpool. Menta spelar en blandning av Spanska klubb-beats och de senaste danslåtarna, vilket gör klubben perfekt för de som är 18-30 år. En annan populär klubb i Alcudia är Banana Club, ett disco med internationellt igenkända DJ's och en vänlig, livfull stämning. För de som skulle föredra en avslappnad drink i en typisk Brittisk bar, testa Bells Disco Bar eller The Foxes Arms Bar, vilka är nära den Magiska rondellen.

C'an Pastilla

Den underbara resorten C'an Pastilla är belägen vid Mallorcas sydkust, och är tämligen nära Palmas Flygplats. Resorten är hem till en annan bra bar på ön, El Ancla. Denna dimmigt belysta baren kännetecknar Marockansk stildekor och är populär bland både ortsbor och turister. En perfekt plats att bli bekväm, baren erbjuder en varietet av soffor och kuddar i plysch. El Ancia tillhandahåller också gäster med de bästa och mest unika drinkarna och vattenpiporna, som gör detta till den ultimata baren att verkligen luta sig tillbaka och slappna av. Efter lite Rock and Roll hos El Ancla, så är ett bra ställe att få partyt startat nattklubben Uforia, den största och bästa klubben i resorten. Den underbara resorten C'an Pastilla är belägen vid Mallorcas sydkust, och är tämligen nära Palmas Flygplats. Resorten är hem till en annan bra bar på ön, El Ancla. Denna dimmigt belysta baren kännetecknar Marockansk stildekor och är populär bland både ortsbor och turister. En perfekt plats att bli bekväm, baren erbjuder en varietet av soffor och kuddar i plysch. El Ancia tillhandahåller också gäster med de bästa och mest unika drinkarna och vattenpiporna, som gör detta till den ultimata baren att verkligen luta sig tillbaka och slappna av. Efter lite Rock and Roll hos El Ancla, så är ett bra ställe att få partyt startat nattklubben Uforia, den största och bästa klubben i resorten.

Dessa är endast ett fåtal exempel på av Mallorcas nattliv har att erbjuda. Denna famösa party-ön är packad med en varietet av barer och klubbar för att passa alla åldrar och intressen, alla av vilka är öppna till morgonens tidiga timmar. Utforska den vackra ön själv och du kommer säkerligen att hitta unika barer och nattklubbar.