Palmanova i Mallorca

Palmanova
'Palmanova,Majorca' - Mallorca
'Palmanova,Majorca' - Attribution: Paul

Beläget på den sydvästra kusten av Mallorca så är Palmanova en av de största orterna på ön och är bara en kort bit från Son Sant Joan Internationella Flygplats. Det är också känt som en"familjeorienterad " version av Magaluf. Med både vackra sandstränder och ett livligt nattliv så ger Palmanova allt som en besökare som är på semester vill ha.

Stränder i Palamanova

Varm sand och vackert vatten är de största attraktionerna för de flesta människor som besöker en av Palmanovas tre stränder. Playa de Son Maties är den längsta på 1200 meter, Cala Blanca på 1000 meter och Es Carregador på 600 meter. Promenera längs sanden, bada i härligt klarblått vatten, eller ta en dagstur i en båt med glasbotten för att se vad som finns under dig när du simmar. Besökare har även möjlighet att snorkla och undersöka tidvattensbassängerna. Oavsett om du väljer att delta i äventyrliga aktiviteter eller att helt enkelt jobba på solbrännan, komma ikapp med läsningen eller bara koppla av, så är en sak säker - en dag på en av Palmanovas stränder är en dag väl spenderad.

Aktiviteter & Saker att Göra i Palmanova

De flesta människor kommer till Mallorca för sol och bad, men om du är mer på den extroverta sidan och vill prova något annat så är det en bra idé att gå över till Marineland för att titta på de uppträdande papegojorna, delfinerna och sjölejonen. Ett annat roligt sätt att tillbringa dagen på är att besöka Katmandu Park, som har ett galet upp och nervänt hus och flera andra temaäventyr. När du känner att du behöver en paus från det roliga men inte vill lämna parken så är Tequila Ville bar och restaurang det perfekta stället att gå till. I närliggande Magaluf finns det även en gigantisk vattenpark som håller de yngre sysselsatta i flera timmar, likväl så kommer go-kartbanan som finns på resorten hålla dem underhållna och sysselsatta flera timmar.

Mat, Dryck & Nattliv i Palmanova

Palmanova har en varietet av restauranger och nattklubbar, många av dem ligger nära till stranden. Besökarna kommer att hitta färsk fisk och skaldjur, asiatiska, mexikanska måltider och massor av utsökt snabbmat. Festa till gryning på en av nattklubbarna eller njut av livemusik på en av Palmanovas mer avslappnade arenor. Ett måste medans du är på semester i Palmanova är att besöka ”Car Wash disco” som har en 70-tals inspirerad underhållning samt en personal som följer samma tema. En annan fantastisk plats att besöka är det berömda discot Pacha, som nyligen öppnades i Palmanova. Pacha discot erbjuder en restaurang i hög standard som hålls öppen till 02:00 och de har olika temafester varje kväll i veckan.
Hotell och lägenheter Hotell i Palmanova Palmanova